Πρόγραμμα σπουδών για φοιτητές -ενήλικες


Το VPOLYGLOT έχει δημιουργήσει εντατικά και ολιγομελή τμήματα φοιτητών και ενηλίκων, όπου οι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν τη βασική γνώση Ισπανικών σε λίγους μόνο μήνες. Τα τμήματα είναι ιδανικά για όσους εξυπηρετώντας τις επαγγελματικές ή ακαδημαϊκές τους ανάγκες επιθυμούν να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο πτυχίο άμεσα .

 

Με το τέλος του πρώτου οκταμήνου οι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν το πτυχίο Inicial του Ινστιτούτου Θερβάντες το οποίο πιστοποιεί την μέτρια γνώση της Ισπανικής γλώσσας σύμφωνα με το ΑΣΕΠ. Μετά από το δεύτερο οκτάμηνο μπορούν να προχωρίσουν στο πτυχίο Intermedio το οποίο είναι αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών και πιστοποιεί την καλή γνώση της γλώσσας . Το ανώτερο πτυχίο στα Ισπανικά είναι το Superior το οποίο αποδεικνύει την άριστη γνώση της γλώσσας και μπορεί να αποκτηθεί με επιπλέον 12μηνη φοίτηση.

 

Επιπλέον, όσοι αδυνατούν να παρακολουθούν τακτικά μαθήματα, δίνουμε την ευκαιρία επιλογής της μεθόδου διδασκαλίας, “Βlended Learning”. Με υψηλή ποιότητα διδασκαλίας και χαμηλό κόστος, βοηθάει όσους το ακολουθούν να αποκτήσουν την απαραίτητη πιστοποίηση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα αποτελεσματικά. Κάθε χρονιά, οι μαθητές του VPOLYGLOT επιτυγχάνουν στις απαιτητικές εξετάσεις των φορέων πιστοποίησης σε όλες τις βαθμίδες, από A1 εως C1. Αυτή η επιτυχία, οφείλεται στην τέλεια προετοιμασία των μαθητών μας, στην υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα των καθηγητών μας και στην πολυετή εμπειρία μας σε όλες τις γλώσσες που διδάσκονται στην οικογένεια του VPOLYGLOT, καθιστώντας μας την πρώτη επιλογή ουσιαστικής εκμάθησης ξένων γλωσσών! Κάθε χρόνο, βοηθάμε φοιτητές και ενήλικες στην απόκτηση πτυχίων με καλές βαθμολογίες και χτίσιμο του βιογραφικού τους, δίνοντας τις βάσεις για μια λαμπρή καριέρα και συνεχή εξέλιξη.ΕπίπεδοΔιάρκεια
Α1-Α2 (Inicial)
8 μήνες
B1-B2 (Intermedio-Basico)
8 μήνες
C1 (Superior)
12 μήνες


Πρόγραμμα σπουδών για Μαθητές


Οι μαθητές μπορούν να ξεκινούν την εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας στην Τετάρτη  τάξη Δημοτικού με τα ειδικά σχεδιασμένα τμήματα μας ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά μια πιο ομαλή επαφή με τη γλώσσα. Σε αυτήν την χρονιά τα παιδιά γνωρίζουν τη  γλώσσα μέσα από τραγούδια, παιχνίδι, ζωγραφική, θέατρο. Έχοντας αποκτήσει την πρώτη επαφή είναι έτοιμα να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα εκμάθησης Ισπανικών.

Σε διάστημα πέντε ετών μπορεί να αποκτήσει το επίπεδο Β2, το αντίστοιχο επίπεδο με το LOWER, της Αγγλικής Γλώσσας.Τάξη ελληνικού σχολείουΕπίπεδοΔιάρκεια
Δ’ Δημοτικού
Α1 (Nivel A1 Escolar)
8 μήνες
Ε’ & ΣΤ'  Δημοτικού
Α2
8 μήνες
Γυμνάσιο
Α2
9 μήνες
Γυμνάσιο-Λύκειο
Β1 (Nivel A2-B1 Escolar)
9 μήνες
Λύκειο
C1 (Nivel C1)
9 μήνες
Λύκειο
C2 (Nivel C2)
9 μήνες