Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Το Ariston Candidates είναι ένα πρωτοποριακό έμπειρο σύστημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού το οποίο διερευνά τη προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες, την αυτοεκτίμηση, και τα ενδιαφέροντα του ατόμου, και στη συνέχεια εντοπίζει με ακρίβεια τις ειδικότητες που του ταιριάζουν, καθώς και τα αντίστοιχα Τμήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος (ΑΕΙ, ΤΕΙ).  

Το Ariston Candidates απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου , Λυκείου, σε σπουδαστές που επιθυμούν εξειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο (Ariston Postgraduates) και σε ενήλικα άτομα που επιθυμούν να επαναπροσδιορίσουν τη καριέρα τους (Ariston Career Reassessment)

 

 

Η αξιοπιστία του Ariston Candidates


Το Ariston Candidates είναι, και μάλιστα με διαφορά, το πιο αξιόπιστο τεστ επαγγελματικού Προσανατολισμού διότι:


  • Βασίζεται σε εξειδικευμένες, πανεπιστημιακές έρευνες και μελέτες άνω των 30 ετών που αφορούν την ανάλυση της εργασιακής προσωπικότητας και τον συσχετισμό αυτής με τα χαρακτηριστικά και τις διανοητικές απαιτήσεις κάθε επαγγέλματος.

  • Έχει το μεγαλύτερο Δείκτη Αξιοπιστίας (99%) και ευρύτατο Δείγμα Στάθμισης παγκοσμίως (20.000 νέοι). Εκδίδει αποτελέσματα βάσει πολύπλοκων μαθηματικών υπολογισμών, συγκρίσεων και συνδυασμών (850 εκατομμύρια περίπου), που εκτελούνται εξατομικευμένα για κάθε εξεταζόμενο.

  • Παρέχει τη δυνατότητα επιλογής της σωστής Ομάδας Προσανατολισμού του Νέου Λυκείου, γνωριμίας με τις σχολές που ενδιαφέρουν και ταιριάζουν στον εξεταζόμενο και αυτόματης συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού του Δελτίου, μέσω ειδικού λογισμικού, το οποίο συνοδεύει το τεστ και συνεκτιμά όλα τα παραπάνω δεδομένα. The relevant question is not simply what shall we do tomorrow, but rather what shall we do today in order to get ready for tomorrow.   

Peter Drucker
Πως γίνονται  τα  Ariston Τest:

 

  • Τo Ariston Candidates υλοποιείται μόνο με τη χρήση  Η/Υ, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων, ώστε να διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και φιλικό προς τον χρήστη και ολοκληρώνεται σε περίπου 60 λεπτά.

  • Οι απαντήσεις που δίνονται κρυπτογραφούνται και ελέγχονται (μέσω ανιχνευτών ψεύδους) ώστε να αξιολογείται η ειλικρίνεια του εξεταζόμενου.

  • Η παραγωγή της τελικής αναφοράς είναι αυτόματη και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε υποκειμενικό στοιχείο χωρίς τη μεσολάβηση ή τον έλεγχο άλλων παραγόντων.

  • Η αναφορά είναι  πολυσέλιδη και  παραδίδεται στον μαθητή και τους γονείς του, μετά την ολοκλήρωση συνεδρίας με τον πιστοποιημένο σύμβουλο κατά την διάρκεια της οποίας γίνεται εκτενής ανάλυση των αποτελεσμάτων.ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ *EMAIL *ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
Σχόλια  Αποδέχομαι τους Ο εξωτερικός σύνδεσμος ανοίγει σε νέα καρτέλα ή νέο παράθυροΌρους Χρήσης