Για να αποκτήσουν  τα παιδιά μία πιο ομαλή επαφή με την γλώσσα συνιστούμε να παρακολουθήσουν τα ειδικά σχεδιασμένα για μαθητές πρώτης Δημοτικού Pre-junior τμήματά μας .

Σε αυτήν την χρονιά τα παιδιά γνωρίζουν την Αγγλική γλώσσα μέσα από αφήγηση ιστοριών με LEGO, παιχνίδι με την μέλισσα BEE BOT, θεατρικό παιχνίδι και φυσικά έχοντας και τα βιβλία μας ξεκινάμε το ταξίδι στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Έχοντας αποκτήσει την πρώτη επαφή είναι έτοιμα να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών.

Παιδιά μικρότερα των 6 ετών, μπορούν να παρακολουθήσουν τα ειδικά τμήματα μας στα οποία θα λατρέψουν την ξένη γλώσσα κατανοώντας την με τη βιωματική μέθοδο.


Τα μικρά παιδιά είναι από τη φύση τους περίεργα και παρακινούνται να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους. Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας ικανοποιεί την έμφυτη περιέργειά τους και την επιθυμία τους για επικοινωνία, κάτι που μπορεί να ενισχύσει την εμπειρία εκμάθησης γλώσσας.


Ενώ τα παιδιά έχουν ένα φυσικό πλεονέκτημα στην εκμάθηση γλωσσών, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αποτελεσματική γλωσσική διδασκαλία, η έκθεση και η υποστήριξη από τους εκπαιδευτικούς διαδραματίζουν κρίσιμους ρόλους στη διευκόλυνση της γλωσσικής τους ανάπτυξης. Η δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος εκμάθησης γλωσσών και η ενσωμάτωση ελκυστικών δραστηριοτήτων μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω τη μαθησιακή εμπειρία του παιδιού.


Για τους παραπάνω λόγους το VPOLYGLOT είναι η σωστή επιλογή Κέντρου Ξένων Γλωσσών για το παιδί σας.


Storytelling with LEGO


Η αφήγηση με LEGO, είναι ένας δημιουργικός και διαδραστικός τρόπος αφήγησης ιστοριών χρησιμοποιώντας τουβλάκια και φιγούρες LEGO. Συνδυάζει τα στοιχεία της παραδοσιακής αφήγησης με το ευφάνταστο παιχνίδι και τις δυνατότητες κατασκευής των LEGO.

 

Σε αυτήν τη μέθοδο αφήγησης, οι μαθητές χρησιμοποιούν τουβλάκια LEGO για να δημιουργήσουν σκηνές, χαρακτήρες και στηρίγματα που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη ιστορία ή αφήγηση. Τα τουβλάκια χρησιμοποιούνται για την οπτική αναπαράσταση διαφορετικών στοιχείων της ιστορίας και οι συμμετέχοντες μπορούν να τα χειριστούν για να δημιουργήσουν και να τροποποιήσουν τις σκηνές καθώς προχωρά η ιστορία.

Μαθαίνουμε αγγλικά με την μέλισσα BEE BOT

Η εκμάθηση αγγλικών με το Bee-Bot είναι ένας διασκεδαστικός και διαδραστικός τρόπος για να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες οι μικροί μας μαθητές.

Το Bee-Bot είναι ένα μικρό προγραμματιζόμενο ρομπότ σχεδιασμένο για μικρούς μαθητές, για να αναπτύξουν βασικές ικανότητες κωδικοποίησης και επίλυσης προβλημάτων.

Μας βοηθάει στην σύνταξη πρότασης, στο λεξιλόγιο και στην κατανόηση της ακρόασης.


Θεατρικό παιχνίδι


Με το θεατρικό παιχνίδι, τα παιδιά εξοικειώνονται με τη ξένη γλώσσα. Μέσα από το παιχνίδι και τη δραματοποίηση των διαλόγων, οι μαθητές μας κατανοούν καλύτερα την ύλη, συμμετέχουν κιναισθητικά, βιώνουν τη γλώσσα.

Το ειδικά διαμορφωμένο θεατράκι του VPOLYGLOT, φιλοξενεί μοναδικές θεατρικές ξενόγλωσσες παραγωγές, υλοποιημένες με πολύ μεράκι από τα ανερχόμενα αστέρια μας.

Όχι μόνο κλασσική και νεότερη ξενόγλωσση λογοτεχνία αλλά και γραμματικά φαινόμενα, λεξιλόγιο και επικοινωνία στοχευμένη σε όλους τους μαθησιακούς τύπους, παίρνει σάρκα και οστά μπροστά στη μικρή μας γκουίντα.

Το syllabus καλύπτει δραστηριότητες για όλη την τάξη, αλλά και παραμετροποιημένα παιχνίδια για μικρά μονόπρακτα.

Η καθοδήγηση από τους παιδαγωγούς σε συνεργασία με το πολυαισθητηριακό υλικό, τη θεωρία και τη χρήση του NLP - ΝευροΓλωσσικού Προγραμματισμού, ενθαρρύνει την ενεργό συμμετοχή και φέρνει άμεσα αποτελέσματα μέσα στην ομάδα

Οι λιλιπούτειοι μαθητές μας χρησιμοποιούν επιπλέον το κουκλοθέατρο μας, για ακόμη πιο γρήγορη ομαδοποίηση, συμμετοχή και αφομοίωση της ύλης. 

 

 

Τι περιμένουμε?...

 

Lights…Camera…Action