Πρόγραμμα σπουδών για φοιτητές -ενήλικες


Το VPOLYGLOT έχει δημιουργήσει εντατικά και ολιγομελή τμήματα φοιτητών και ενηλίκων, όπου οι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν τη βασική γνώση Ιταλικών σε λίγους μόνο μήνες. Τα τμήματα είναι ιδανικά για όσους εξυπηρετώντας τις επαγγελματικές ή ακαδημαϊκές τους ανάγκες επιθυμούν να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο πτυχίο άμεσα .

 

Με το τέλος του πρώτου οκταμήνου οι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν μία βασική γνώση της Ιταλικής γλώσσας . Έπειτα μπορούν να προχωρίσουν στο πτυχίο Celi 1 ή/και 2 ή το κρατικό τα οποία πιστοποιούν μια καλή γνώση της γλώσσας . Ακολουθεί το πτυχίο Celi 4. Το ανώτερο πτυχίο στα Ιταλικά είναι το Celi 5 και το κρατικό επιπέδου Γ1/Γ2 τα οποία αποδεικνύουν την άριστη γνώση της γλώσσας και μπορούν να αποκτηθούν με επιπλέον 8μηνη φοίτηση.

 

Επιπλέον, όσοι αδυνατούν να παρακολουθούν τακτικά μαθήματα, δίνουμε την ευκαιρία επιλογής της μεθόδου διδασκαλίας, “Βlended Learning”. Με υψηλή ποιότητα διδασκαλίας και χαμηλό κόστος, βοηθάει όσους το ακολουθούν να αποκτήσουν την απαραίτητη πιστοποίηση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα αποτελεσματικά. Κάθε χρονιά, οι μαθητές του VPOLYGLOT επιτυγχάνουν στις απαιτητικές εξετάσεις των φορέων πιστοποίησης σε όλες τις βαθμίδες, από A1 εως C2. Αυτή η επιτυχία, οφείλεται στην τέλεια προετοιμασία των μαθητών μας, στην υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα των καθηγητών μας και στην πολυετή εμπειρία μας σε όλες τις γλώσσες που διδάσκονται στην οικογένεια του VPOLYGLOT, καθιστώντας μας την πρώτη επιλογή ουσιαστικής εκμάθησης ξένων γλωσσών! Κάθε χρόνο, βοηθάμε φοιτητές και ενήλικες στην απόκτηση πτυχίων με καλές βαθμολογίες και χτίσιμο του βιογραφικού τους, δίνοντας τις βάσεις για μια λαμπρή καριέρα και συνεχή εξέλιξη.